Rechizitoriu DNA: Elena Udrea a cumpărat o geantă al cărei preț ajunge la 100.000 de dolari

Elena Udrea a achiziţionat în anul 2012 o geantă al cărei preţ se situa între 50.000 şi 100.000 de dolari, cu bani a căror provenienţă nu a putut fi identificată în extrasele de cont, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA în dosarul “Gala Bute”.

Geanta, marca Hermes Birkin Crocodile, a fost cumpărată prin intermediul Anei Maria Topoliceanu, la acea vreme o prietenă apropiată a Elenei Udrea.

“Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază, potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com, între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”, se arată în rechizitoriu.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul “Gala Bute”, în stare de arest preventiv.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii