Mini-golf pentru copiii de la Little People

În cele trei zile de festival, de vineri, 30 septembrie, până duminică, 2 octombrie, între orele 12.00 și 18.00, în Piața Unirii vor fi instalate piste de mini-golf, iar cei care doresc să joace vor putea dona 10 lei pentru Asociația Little People România. Fiecare dintre ‘donatori’ va primi în schimb o brățară galbenă de la Little People, plus un voucher pentru o rundă de joc GRATIS la Golfee.

Ediția din acest a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane—Herbstfest își propune ca, pe lângă scopul ‘clasic’ al evenimentului—să îi familiarizeze pe participanți cu tot ce înseamnă cultura, tradițiile și economia Germaniei, să și ajute comunitatea în sânul căruia se desfășoară,prin gesturi caritabile și nu numai.

Un prim gest va fi făcut acum, pentru copiii bolnavi de cancer, alături de partenerul Golfee, club de mini-golf situat în Magazinul Central din Cluj-Napoca.

‘Acest parteneriat, cu Little People, și cu un agent economic dispus să se implice în acțiuni pentru binele social, este practic concretizarea unuia dintre principalele deziderate ale Clubului nostru (Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord — DWNT): încă de la înființare ne-am dorit ca rolul nostru în societatea clujeană, transilvăneană și românească, să fie unul de catalizator, de liant între două mentalități și feluri de trăi până la urmă. Iar ajutorarea semenilor este un punct comun, o punte extraordinar de frumoasă între nemți și români, o bază pe care putem construi împreună multe dintre proiectele viitoare’, a subliniat Florin Bugnar, organizatorul și directorul general al Festivalului de Toamnă al Economiei Germane.

,,Pentru noi, Cluj înseamnă acasă, iar clujenii familia noastră. Am început aici în urmă cu aproape douăzeci de ani pentru a pune bazele unei activități de care suntem mândri să știm că servește acum tuturor micilor pacienti bolnavi de cancer din România. Suntem datori pentru totdeauna comunității clujene pentru sprijinul lor și mulțumim organizatorilor pentru că ne oferă posibilitatea de a participa la Festivalului de Toamnă al Economiei Germane. Fiecare minge lovită sprijină lupta împotriva cancerului la copil’, spune Katie Rizvi, fondator al Asociației Little People România.

‘Dorința noastră de a face oamenii să zâmbească se întinde și dincolo de pereții Golfee. ?i răsplata sufletească este cu atât mai mare cu cât cei care zâmbesc sunt oameni care au mai puține motive de a o face. Un eveniment cu Little People este un vis împlinit pentru noi. Mini-golf contra cancer. Zâmbet contra boală. Distracție și ajutor, în același timp’, a declarat Ada Prundar, managing partner la Golfee.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.