Sunteti aici:StiriMihai Seplecan: O rog pe doamna ministru a Culturii, să stopeze abuzurile de la intreprinderea aflată în subordinea sa

Mihai Seplecan: O rog pe doamna ministru a Culturii, să stopeze abuzurile de la intreprinderea aflată în subordinea sa

Publicat in data

Co-Preşedintele PNL Cluj apelează la, Hegedus Csilla,noul ministru a Culturii să stopeze abuzurile de la intreprinderea aflată în subordinea sa.

Este ciudat cum intreprinderi, utilități și facilități ale statului aflate în profit în ultimul deceniu, intră în faliment de când sunt sub atenta și competenta administrare a administratorilor numiți politic de către PSD. Numai în Cluj avem nenumărate exemple de atentă și competentă îndrumare către faliment și viitoare profitabilă înstrăinare în interes personal a bunurilor statului. PSD Cluj a numit manageri extrem de competenți în acest sens – la Clujana, de exemplu – și “lucrează”, prin intermediul lui Ioan Oleleu, susținut, pentru a pune pe butuci Aeroportul Internațional Cluj, sau pierderea banilor europeni la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor. Sau pentru a se ajunge în situația de a desființa servicii din Spitalul CFR Cluj prin comasare cu cele ale Spitalului Județean de Urgență și disponibilizarea unor spații centrale valoroase. Numai bune pentru viitoare investiții imobiliare de succes ale te miri cărui investitor legat politic de interesele acestui partid de săraci și cinstiți.
În acest context atrag atenția asupra scoaterii la vânzare a bunurilor și spațiilor Imprimeriei Ardealul din Cluj-Napoca. Și asta din cauza faptului că Ilie Marius Bogdan, managerul plantat acolo în 2012, a renunțat de multă vreme să mai producă, fiindu-i mai lesne să vândă spații, terenuri și clădiri ale obiectivului dat în administrare. Vânzarea cu totul a imprimeriei clujene se va discuta în data de 3 decembrie anul curent.
Având în vedere faptul că există suspiciuni că managerul Ilie Marius Bogdan a băgat deliberat în insolvență Imprimeria Ardealul cu scopul de a-i înstrăina patrimoniul, solicit public anchetă atât din partea Ministerului Culturii în subordinea căruia se află Compania Națională a Imprimeriilor Coresi, care deține și facilitățile de la Cluj, cât și din partea Corpului de Control al Primului Ministru pentru perioada 2012 – 2014.
De asemenea, pentru a nu dispare încă un brand clujean și pentru a nu lăsa pe drumuri fără un salariu zeci de familii clujene, o rog pe doamna ministru a Culturii, clujeanca Hegedus Csilla, să stopeze abuzurile de la intreprinderea aflată în subordinea sa. Propun, ca soluție de salvare a brandului și de stopare a abuzurilor, studierea posibilității de a trece această utilitate în subordinea Consiliului Județean Cluj.

INTRA IN DISCUTIE

1 COMENTARIU

  1. In acest caz respectiv CNI Coresi, cred ca este necesara o mai buna informare, deoarece nu actualul director a adus compania in cauza la situatia semnalata ci fosta directoare cunoscuta ca o veritabila traseista politica, numita de altfel pe functie de catre PD si plecata in prezent la PMP. ( doamna in cauza a trecut inainte de PDL si pe la PNL si PSD ). Intamplarea a facut sa ii cunosc pe amandoi si totodata sa cunosc inclusiv parerile angajatilor de acolo. Adevarul este altul : Actualul director este cu adevarat un profesionist recunoscut de multi altii. El are de salvat ce s-a furat inaintea lui de catre fosta directoare care a lasat in urma ei un jaf total. Verificati asta. Cifrele contabile nu mint. ( cel putin in acest caz ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...