Lara Fabian are pretenții modeste pe timpul șederii la Cluj-Napoca

Lara Fabian, cântăreața belgian-canadiană, va concerta la Cluj-Napoca pe data de 20 aprilie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20.00, în cadrul turneului “Un Soir Autour Du Monde”.

Din punct de vedere al cerințelor artistei, respectiv a întregii echipe, acestea nu sunt foarte ridicate, comparativ cu a altor artiști la nivel internațional, gustările din backstage rezumându-se la brânzeturi franțuzești, cafea, vin premium, biscuiți, apă, lapte, fresh-uri și foarte multe fructe.

În ceea ce privește meniul cântăreței și a echipei sale, pe durata șederii la Cluj-Napoca, acesta include carne de pui fragedă cu ulei de măsline și mirodenii, și diverse paste italiene. Echipa Larei Fabian reunește oameni de peste tot din lume, astfel gusturile acestora diferă, întrucât meniul va fi format atât din mâncare vegetariană, precum și din tradiționalul kosher.

Artista este de origine din Belgia, însă în primii cinci ani din copilărie a crescut în Italia, pe urmă și-a conturat cariera în Canada, iar în momentul actual trăiește la Bruxelles.

Lara cânta în zece limbi. Pe lângă cele trei cu care a crescut, franceză, italiană și engleza, artista interpretează cântece și în spaniolă, portugheză, rusă, ebraică, germană, turcă și greacă.

Premiera albumului din acest turneu “Un Soir Autour Du Monde” este însoțit de premiera filmului care va fi văzut de spectatori în 158 de cinematografe europene, în perioada 5-6 noiembrie.

Ultimele bilete pot fi achiziționate de pe rețeaua www.eventim.ro sau de la standul Tickets Events din Iulius Mall.

Laura Ciobăniță

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu