Întreprindere socială dedicată persoanelor cu sindrom Down

Aasociatia Down Centrul Educational Raluca Cluj-Napoca lanseaza  Active Down Studio -intreprindere sociala dedicata persoanelor cu sindrom Down din Cluj-Napoca.

      Asociatia Down Centrul Educational Raluca Cluj-Napoca inaugureaza deschiderea unei intreprinderi sociale Active Down Studio, locul in care persoanele cu sindrom Down si…alte abilitati pot sa se simta valorizati, sa aiba conditii de munca conform nevoilor si potentialului lor. Acest atelier protejat sub egida Asociatiei Down Centrul Educational Raluca are deosebita placere de a aduce la cunostinta comunitatii clujene deschiderea unei intreprinderi sociale  care integreaza atelierul handmade din cadrul organizatei. Pentru aceasta activitate avem alocat un spatiu situat in strada Crisan Nr 2, donat spre folosinta de catre IPB Cluj. Atelierul este amenajat si dotat corespunzator activitatilor ce urmează a fi desfasurate.

 „Avem un atelier/studio unde intreaga comunitate clujana va putea participa la implinirea unui vis, prin realizarea unui cadou de care are nevoie sau prin dobandirea unor cunostinte noi prin workshopurile ce se vor organiza.Toate acestea in schimbul unor sume de bani corect aplicate, necesare continuarii activitatilor si integrarii pe piata muncii a beneficiarilor nostri. Credem astfel ca se va realiza puntea de integrare socio-profesionala si se va ajunge la respect reciproc si sanse egale! Dorim ca si in tara noastra persoanele cu alte abilităti sa fie privite cu respect si consideratie!” – spune Adriana Avram, presedinte al Asociatiei Down CER Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii