INCREDIBIL! Arestat preventiv, fostul boss al ProTv, Adrian Sârbu, surprins liber pe stradă și fără cătușe

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Fostul boss al PRO TV, Adrian Sârbu, se află, oficial, în arest preventiv, dar o serie de imagini prezentate de Antena 3 dovedesc să Adrian Sârbu nu se află în spatele gratiilor, ci umblă liber pe stradă.

Adrian Sârbu este dat jos din duba poliției, fără cătușe și intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. În mod normal, Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoțit de cel puțin 2 polițiști și încătușat.

Din 4 februarie, Adrian Sârbu se află în arest preventiv. El este acuzat de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat. În această schemă au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011-2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se ridică la valoarea de 16.809.964 lei rezultat din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la suma de 2.660.000 lei din săvârșirea infracțiunii de delapidare, fiind supusă spălării banilor suma de 2.893.607 lei.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău