VIDEO / Gazde bune pentru U Cluj

Micuţa comună Jucu, aflată la 23 de kilometri de Cluj, a trăit unul dintre momentele extrem de importante ale istoriei sale sportive: primul meci oficial din Liga a II-a. Peste 1000 de suporteri s-au deplasat în comuna Jucu pentru a fi alături de „U” în dificila partidă contra liderului la zi, CSM Râmnicu-Vâlcea.

Universitatea a fost foarte aproape de o victorie importantă, însă s-a trezit egalată pe finalul meciului. Pentru U Cluj a marcat Dan Alexandru din lovitură liberă, în minutul 57, în timp ce oaspeții au reușit egalarea prin Pîrvulescu, în min.76, după o eroare colectivă a defensivei clujene.

Primarul Dorel Pojar, mare suporter al Universității Cluj, a declarat că este o mare mândrie faptul că U Cluj a ales să joace la Jucu.

”Directorul de la Cluj Arena, domnul Rațiu m-a rugat să găzduim acest meci deoarece Universitatea nu poate să joace la Cluj deoarece gazonul este menajat pentru meciul României cu Spania. Am primit telefon și de la club și de la Federației să susținem echipa prin găzduirea partidei cu Vâlcea. Noi ne-am bucurat că Universitatea a jucat la Jucu. Pentru comună acest meci aduce un un plus de imagine. Meciul s-a desfășurat în condiții bune. Înainte cu o seară de disputarea meciului a plouat torențial și terenul a fost complet sub apă. Dar având drenuri foarte bune, terenul s-a prezentat în condiții bune. Pentru Jucu înseamnă mult ca imagine să vină în comună peste 1000 de oameni, suporteri ai lui U Cluj. Mulți au fost încântați de condițiile găsite la Jucu”, a declarat Dorel Pojar.

Primarul Pojar coonsideră că și comuna Jucu poate să preia exemplul Clujului și să se ridice prin sport și prin infrastructură sportivă.

”Clujul prin sport s-a ridicat foarte mult, datorită infrastructurii, stadionul Cluj Arena și Sala Polivalentă. Eu zic că la fel și Jucu poate să se ridice prin sport. Meciul cu Baia Mare dacă nu se va amâna îl vor juca tot la Jucu. Au fost foarte mulțumiți de condiții, vestiare, teren bun. Au fost mulțumiți de primirea făcută”, a declarat Dorel Pojar.

video: TVR Cluj

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.