foto: Cluj Manifest

Ramona Mosuț, din localitatea Elciu, comuna Recea CRistur, a încasat o bătaie zdravănă de la un vecin de-al său, după ce a încercat să aplaneze un conflict izbucnit între acesta și iubitul său.

”Eram la magazinul sătesc, acolo unde se afla și Augustin Băban. Acesta era beat și, fără una alta, s=a legat de prietenul meu. După câteva momente, a ieșit din local, a luat o rangă din căruță și a dat să-l lovească. Prietenul meu a

fugit la mine acasă, dar a fost urmărit de Băban. Am fugit după ei, am reușit să-l scot din casă și, ajunși în stradă, s-a apucat să mă lovească. M-a apucat, m-a ridicat în aer, apoi m-a trîntit la pământ. S-a aruncat apoi peste mine și mi-a nenorocit brațul”, ne-a povestit femeia.

Robert Boszodi, prietenul femeii: ”Așaa face omul ăsta de fiecare data când bea. Eu am plecat, să evit scandalul, însa el s-a luat cu ranga după mine, zicând că nu-i pasă de poliție, de nimeni, și că el face legea în sat.”

Femeia a fost dusă la UPU Cluj, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, și, mai apoi, la Clinica de Ortopedie unde brațul i-a fost fixat într-un bandaj gipsat.

Ramona Mosuț a obținut și un certificat de la medicul legist, care îi recomandă 20-22 zile de îngrijiri medicale, și a declarat că va depune la Postul de Poliție din Recea Cristur o plângere penală împotriva agresorului.

Sorin Grecu