david ciceo

Emanuel Ungureanu – “David Ciceo, trebuie arestat urgent de către procurori, URGENT!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat în urmă cu câteva ore un mesaj dur la adresa lui David Ciceo, directorul aeroportului Avram Iancu din Cluj. Redăm integral mesajul postat pe pagina de Facebook a deputatului Ungureanu.

Vă reamintim că ieri (nr. 09.04.2020) aproximativ 1800 de români din toate colțurile țarii au plecat la munca în Germania de pe aeroportul din Cluj. Organizarea dezastruoasă atât a aeroportului cât și a autorităților competente a stârnit un val de reacții negative pe toate canalele media. Mai multe detalii despre proasta gestionare a situației de pe aeroportul “Avram Iancu” INCOMPETENȚĂ ȘI NEPĂSARE – David Ciceo nu îşi dă demisia. „Aeroportul a acționat corect”

La pușcărie! David Ciceo, trebuie arestat urgent de către procurori, URGENT!

Acest individ care a făcut echipă ani de zile cu actualul președintele al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a comis o faptă penală gravă, mai exact a încălcat art 352, noul Cod Penal zădărnicind efortul de combatere a infectării cu Covid 19.

Ce a făcut Ciceo sau mai exact ce nu a făcut și era de datoria lui să facă.

Nu a anunțat din orgoliu prostesc, consum excesiv de alcool sau alte motive, Comitetul de Situații de Urgență din Cluj despre graficul acestor curse de Germania deși el este în calitate de director al aeroportului din Cluj-Napoca, membru al acestui comitet.

Practic, până astăzi la prânz, Ciceo nu a anunțat autoritățile din Cluj că peste 2000 de români vin buluc în aeroportul din Cluj între orele 7 și 9 dimineața și alte sute zilele următoare…

Acest netrebnic a pus viața în pericol a sute de persoane, mult mai mulți decât preoții inconștienți care au servit cu aceeași lingură împărtășania credincioșilor din fața Catedralei Ortodoxe din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

David Ciceo trebuie să fie arestat în această seară, nu mâine dimineață.

Poate fi demis atunci când se află în stare de arest.

Neglijența lui Ciceo este criminală, românii care sunt în avioane acum sunt posibil infectați cu Covid și riscă să infecteze muncitorii care sunt acum în Germania.

O tragedie cauzată în principal de un om care a traversat unsuros toate puterile politice împărțind influență și privilegii.

Atenție, la această oră, conform graficului din foto 2, sute de muncitori sunt încă blocați în aeroportul din Cluj-Napoca!

O întrebare rămâne fără răspuns, dacă Ciceo nu a informat pe nimeni despre sosirea acestor mii de muncitori în aeroportul din Cluj-Napoca, SRI a știut? a informat prefectura județului Cluj și Consiliul Județean Cluj cu privire la acest flux uriaș de persoane în context Covid 19?

Voi adresa mâine aceste întrebări în calitate de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților, prefecturii Cluj, SRI Cluj și Consiliului Județean Cluj.

Repet, David Ciceo trebuie arestat urgent, este un pericol public!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare