david ciceo

INCOMPETENȚĂ ȘI NEPĂSARE – David Ciceo nu îşi dă demisia. “Aeroportul a acționat corect”

Directorul Aeroportului Cluj a anunţat că nu îşi va da demisia, aşa cum i-a solicitat premierul Ludovic Orban, considerând că instituţia a gestionat corect astăzi plecarea a 1.800 de români la muncă în Germania.

“Pot să vă spun că aeroportul a acționat corect, nu are nicio vină în această situație și o să reușim să prezentăm aceste aspecte. În cursul zilei de astăzi au fost 12 zboruri. Ultimul va pleca la 21.50 din Cluj spre Germania, cu muncitori care pleacă la muncă. Aceste zboruri erau programate să fie de la prânz la ora 22.

Din păcate, organizatorii, care nu știm cine sunt și e un mare semn de întrebare, dimineață, începând cu ora 7, au lăsat aproximativ 1.800 de pasageri în parcarea aeroportului.

(nr.) Și dvs. domnule Ciceo unde erați? Supervizori, manageri nu mai există în aeroportul ăla? Sau trebuia intervină armata -i ordoneze puțin pe oameii aia? Adică în plină pandemie aeroportul este a nimănui. De ce nu s-a organizat și o nuntă sau o paranghelie în parcarea aeroportului?

Mulți nu aveau bilete de avion. Nici măcar nu cunoșteau destinația. Autocare, microbuze, care au venit din Botoșani, Dolj, din toată țara, i-au lăsat în parcarea aeroportului.

(nr.) Bravo! Haos! Sat fară căini

Majoritatea nu aveau bilete de avion și nu cunoșteau destinația. S-au prezentat niște liste și foarte puțini din cei 1.800 cunoșteau exact orașul în care mergeau. Ei știau doar că merg în Germania la muncă.

Noi, cu o lună în urmă, am gestionat 8000-9000 de pasageri în fiecare zi. Parcarea nu este administrată de Aeroportul din Cluj, ci de Consiliul Județean Cluj, printr-o firmă privată”, a spus David Ciceo la Antena 3.

(nr.) Erau alte protocoale, alte ordonanțe militare. Hai aruncăm vina pe capra vecinului acum.

Fix așa a fost gestionată situația de pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Asta tot distanțare socială se cheamă?

Alt exemplu de distanțare socială. 

Probabil că directorul David Ciceo are autoritate doar în interiorul clădirii aeroportului. Dumnezeu știe cu cât vor crește numărul de cazuri de Covid-19 în Cluj după toată indolența și bătaia de joc de astăzi. Nu numai că s-au pus în pericol viețile a mii de oameni, dar cine știe ale câtor clujeni. Vom vedea.

Sursa foto: Transilvania Reporter 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare