Consilierul local Dan Morar acuză PNL Cluj de incompetență. Surse: Seplecan, pe făraș din cauza gunoaielor

Scandalul gunoaielor de la Cluj continuă. Consilierul local PSD, Dan Morar acuză PNL Cluj și conducerea Consiliului Județean de incompetență în gestionarea problemei deșeurilor menajere

”La ședința Consiliului de Administrație al RAADPP am mandatat conducerea instituției pentru a încheia, împreună cu Consiliul local al comunei Feleacu, un protocol în legătură cu terenul pe care să se amenajeze rampa provizorie de gunoi. Conducerea Consiliului Județean a tratat, însă, cu maximă neseriozitate această problemă, motiv pentru care am ajuns în situația actuală. Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj sunt datoare să rezolve această problemă. Administrativ, vina pentru situația creată aparține conducerii Consiliului Județean, și atrag atenția asupra lipsei de viziune și de pricepere a acestora. Din punct de vedere politic, amândouă instituțiile sunt însă responsabile” – a declarat consilierul Dan Morar pentru ClujManifest.

Blocajul apărut în problema depozitării gunoiului menajer din Cluj este unul extrem de periculos pentru locuitori, mai ales că acesta nu mai este ridicat de câteva săptămâni din satele și comunele județului.

Recent, reprezentanții municipalității clujene au anunțat încheierea unui protocol cu Primăria Oradea, pentru depozitarea gunoaielor în Depozitul ecologic de aici, însă pentru o perioadă de numai trei luni.

Potrivit surselor ClujManifest, în urma scandalului iscat, tot mai multe voci, inclusiv din PNL Cluj, susțin schimbarea din funcție a președintelui Consiliului Județean, Mihai Seplecan, în cazul în care criza gunoaielor nu este soluționată.

În plus, susțin sursele citate, există deja un conflict serios pe această temă între primarul Emil Boc și șeful județului, dar și o presiune uriașă la nivelul consilierilor județeni pentru schimbarea din funcție a lui Mihai Seplecan.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.