Conferința internațională Innoteque – Ediția I

Clujul găzduiește în 7 octombrie, la  Impact Hub prima ediție a Conferinței Internaționale Innoteque. Aceasta are scopul de a stabili o platformă de comunicare, dar și de colaborare între actori cheie din sistemul public și cel privat din SUA, Israel, Olanda și România în vederea creării unui ecosistem de inovare performant.

Conferința are în vedere performanța în toate domeniile, având astfel un rol important în ceea ce privește creșterea economică: sisteme de educație superioară și de cercetare, antreprenoriat, legislație, noile tehnologii.

Printre invitații evenimentului se numără excelența sa, doamna Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România; Excelența sa, Domnul Hans Klemm, Ambasador SUA în România; dr. Winslow Sargeant, partener în fondul de investiții S&T LLC și fost Director în Direcția de IMM a Guvernului American; Steve Olson, Director executiv al Centrului pentru Excelență în Inovare de la Kennesaw State University; Andrei Kelemen, Director executiv, Cluj IT Cluster sau Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park S.A.

Agenda detaliată poate fi consultată pe site-ul oficial al evenimentului: www.innoteque.com

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii