foto: gsp.ro

CFR Cluj a continuat seria neagră a meciurilor, de la Bucureşti, cu Steaua. Fotbaliştii antrenaţi de Eugen Trică au pierdut la mare luptă disputa cu actuala campioană a ţării, în urma unui gol încasat cu 12 minute înainte de finalul partidei.

Feroviarii au început mai bine partida şi au controlat jocul, nepermiţându-le celor de la Steaua să tragă macar un şut pe spatiul porţii în prima repriză. În partea secundă, steliştii şi-au mai revenit şi au câştigat norocos cele trei puncte, dupa reuşita lui Ţucudean, din minutul 78.

Elevii lui Eugen Trica ramân astfel cu doar 11 puncte în clasament, la 8 puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Formaţiile de start:

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamas, Varela, Guilherme – Bourceanu, Neagu – Stanciu, Chipciu, Tanase – Rusescu

CFR Cluj: Minca – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Deac, Muniru, Chanturia, Paun – Jazvici, Tade

foto: clujazi.ro
foto: clujazi.ro

Eugen Trică: „Steaua nu merita nici măcar un egal!”

„Parerea mea este că Steaua nu trebuia să câştige. Steaua nu merita nici măcar un egal. Am controlat meciul de la un cap la altul şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine şi determinare.

Putem pune probleme oricărei echipe din Liga 1. Sîntem dezamăgiţi, pentru că puteam obţine mai mult. Le-am zis jucătorilor că trebuie să marcheze la ocaziile pe care le avem, pentru că altfel ne va fi greu. Am avut şapte-opt ocazii clare de a marca.

Dacă am fi câştigat, plus punctele pe care le vom recupera, eram la şase puncte de Steaua şi aveam şanse la titlu. Eu sunt convins că vom primi punctele înapoi în următoarea săptămână.

Probabil că la acest meci trebuia un arbitru mai cu experienţă. Bourceanu avea un cartonaş galben şi a mai făcut două, trei faulturi”, a spus Trică la DigiSport.

Feroviarii vor juca duminica viitoare, de la ora 18.00, pe stadionul din Gruia, cu echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa.