foto: Prosport

Aflată într-o situaţie ingrată, în insolvenţă şi în pragul retrogradării, CFR Cluj doreşte să-l înregimenteze pe Mihai Costea, jucător liber de contract după despărţirea de echipa campioană, Steaua Bucureşti.

Potrivit Prosport, Eugen Trică, antrenorul feroviarilor, îl doreşte la echipă pe Costea, convins că i-ar putea relansa acestuia cariera.

„Adus în iulie 2011 pentru o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc aflat în criză – 1,4 milioane de euro -, vârful nu a confirmat niciun moment în tricoul roş-albaştrilor.

Eugen Trică este însă convins că Mihai Costea nu e un fotbalist terminat, la 26 de ani, şi vrea să îi dea o şansă la CFR. De altfel, tehnicianul a încercat să îi acorde o mână de ajutor şi în urmă cu mai multe luni, când antrena Juventus Bucureşti, dar s-a lovit de refuzul categoric al atacantului. „Nu mă duc acolo!”, a fost răspunsul lui Costea, convins că liga a 3-a este mult sub pretenţiile sale. De această dată, deşi CFR se află într-o situaţie financiară dificilă, cel mai tânăr dintre fraţii Costea ar putea accepta provocarea. Mai ales că are încredere totală în Trică, pe care îl consideră un adevărat frate mai mare”, mai scrie Prosport.