Ce ne-am face noi, dacă n-ar fi U…?

By | Published | Niciun comentariu

Imediat ce suporterii U Cluj au împânzit internetul și orașul cu mesaje și îndemnuri de participare la mitingul din 10 martie, au început să curgă mesajele de susținere de la foști jucători ai marii familii Universitatea.

Fiecare dintre cei care au îmbrăcat echipamantele în culorile alb-negre cu potcoava pe piept au rămas cu U în suflet. Nu e vorba de fotbal, e vorba de U. Pe 10 martie vino și tu. Și vor veni nu doar fotbaliști, ci sportivi reprezentând toate disciplinele. Iar cei ce au plecat din oraș, le vor fi cu gândul și cu inima alături.

Fotbaliștii Vlad Morar, Bogdan Ungurușan, Robert Veselovsky, George Florescu, George Florescu, RăzvanCociș, Răzvan Lungu, Dragoș Balaurul, Apostol Muzac, Emil Szolomajer, baschetbalistul Medvedj Miljan Meda, Luptărorul Ciprian Maris, Judokana Corina Căprioriu, handbalistele Mihaela Tivadar și Nicoleta Dâncu, au trimis mesaje de încurajare și de susținere.

Dintre ei, mulți nu vor putea ajunge chiar dacă și-ar dori, astfel că îi îndeamnă pe cei care sunt în oraș să iasă în stradă pentru U, pentru simbolul unor inimi românești.

Până în acest moment, pe Facebook și-au anunțat prezența 1500 de fani. Dar vor fi mai mulți. Ei care s-au adunat 5000 și au fost la București la finala Cupei, vor ieși joi în stradă pentru un simbol.

Vor veni și cei mai tineri și cei mai bătrâni deoarece pe toți îi unește iubirea pentru U Cluj.

Orașul freamătă. Galeria s-a asigurat că toți clujenii vor afla de miting. Mii de afișe și flyere au fost împărțite în fiecare colț al orașului.

Un banner uriaș a fost așezat pe podul din Mănăștur: ”Să arătăm că atâția ani de studenție n-au fost în zadar. Pe 10 martie în stradă dăm examenul final”, este îndemnul adresat tuturor clujenilor.

O echipă cu asemenea suporteri capabili de atâta dăruire și sacrificiu merită să se bată pentru primele locuri ale campionatului. Dar la Cluj, la ”U”, iubirea nu se măsoară în rezultate și trofee.

La întrebarea câți fani vor fi prezenți pe 10 martie, răspunsul este: VOM FI TOȚI! O echipă cu o istorie de aproape 100 de ani nu poate fi lăsată să dispară.

Doriți să privați generațiile viitoare de un simbol? Voi clujeni, puteți să vă imaginați că de mâine U Cluj nu mai există…Ce ne-am face noi, orașul Cluj, dacă n-ar fi U…?

Joi, 10 martie, ora 17:00, Piața Unirii. Clujenii ies în stradă pentru simbolul orașului! Vino și tu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *