Sunteti aici:StiriBiblioteca Investitorului a fost inaugurată la Cluj-Napoca  

Biblioteca Investitorului a fost inaugurată la Cluj-Napoca  

Publicat in data

Odată cu festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Facultatea de Business din cadrul Unversității Babeș-Bolyai a avut loc inaugurarea Bibliotecii Investitorului.

La eveniment au participat reprezentanți ai Facultății de Business, domnul decan Ioan Alin Nistor, domnul prorector Cristian Chifu, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri clujean, domnul Sorin Codoban (Director Regional BCR), domnul Dragoș Neacșu (C.E.O Erste Asset Management), domnul Tudor Fărăgău (director de Dezvoltare Invest Club).

În cadrul evenimentului s-a pus un mare accent asupra studenților, viitorilor și chiar asupra actualilor investitori, domnul decan Ioan Alin Nistor susținând faptul ca “trăim într-o societate în care dezvoltarea și inovația este tot mai rapidă. Acest lucru se datorează educației, perseverenței și a posibilității fără limite a ceea ce mintea umană poate să facă”, de aceea invită tinerii să exploreze tot mai mult pentru ca peste ani ei să fie cei care dezvoltă noi societăți.

Decanul Facultății de Business consideră că prin inaugurarea acestui proiect demonstrează faptul că facultatea se apropie de mediul de afaceri cu ajutorul căruia aduce mai aproape de studenți “tot pachetul necesar de cunoștințe”.

Accentul se pune asupra dezvoltării viitorilor investitori, iar acest lucru este susținut și de domnul Dragoș Neacșu (C.E.O Erste Asset Management), care vorbește despre interesul față de “cum crește tineretul studios”.

Domnul Tudor Fărăgău, fost student al Facultății de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai și actual director de Dezvoltare Invest Club, pornind de la ideea că “teoria este bună până te lovești de practică”,  vorbește și despre inaugurarea unui program prin care să fie susținuți studenții în ceea ce privește aplicarea cunoștintelor teoretice dobândite în facultate:noi suntem aici pentru voi, suntem 110% pentru voi și pentru tot de ce aveți nevoie: suport, cărți, materiale etc

La finalul evenimentului, scopul acestei Biblioteci a Investitorilor a fost subliniat metaforic de către domnul decan Ioan Alin Nisor pornind de la vorbele lui Confucius “dacă dorești să investești pentru un an plantează orez, dacă vrei pentru 10 ani plantează copaci, dar dacă vrei pentru 100 de ani investește în educație.”

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...