Jucătorul CFR-ului, Adrian Păun, după COVID: „10 zile nu am avut gust și miros. Eram distrus psihic!”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Unul dintre titularii celor de la CFR Cluj, Adrian Păun, a vorbit pentru DigiSport despre cum a trecut prin ultima perioadă, în care, la fel ca mai muți membri din cadrul echipei, a fost bolnav de coronavirus. Acesta numește boala un „calvar” și spune că ieșirea în oraș de dinainte de infestare nu a fost cauza din care să fi contractat virusul.

„Mă bucur că am revenit după o pauză îndelungată și că am reușit să câștig. Săptămâna asta, miercuri, mi-a venit al doilea test negativ și am revenit la antrenamente miercuri.

A fost o perioadă foarte grea. În prima zi când am aflat că sunt infectat cu coronavirus, toată lumea a fost supărată, în special familia mea. Am stat în spital 10 zile, după care am stat izolat acasă încă 11 zile, a fost o perioadă grea, dar acum sunt sănătos”, a spus Păun, la finalul partidei de duminică seară, cu Academica Clinceni.

„Eram distrus psihic!”

„Am făcut vreo 10 teste într-o lună și câteva zile. 7 au fost pozitive, iar 3 negative. După 3 săptămâni a venit un test negativ, iat apoi unul pozitiv, nu mai înțelegeam nimic, eram distrus psihic, nu înțelegeam ce se întâmplă.

Până la urmă, săptămâna asta au venit două teste negative și am scăpat de acest calvar”, a adăugat Păun.

„Problema nu a fost la cei cu care am ieșit eu în oraș!”

„Mă bucur că s-a terminat pentru că au fost discuții la început, că am ieșit în oraș. Eu am ieșit cu prietena mea și cu fratele meu la masă, eu am făcut testele și erau negative, deci nu era problema la ei.

Pentru familia mea n-a fost ușor când vedea în presă că lumea spunea că trebuia să am grijă, că nu știu ce. Eu sunt un băiat liniștit, ies mereu cu familia mea și am grijă pe unde ies”, a explicat jucătorul. Apoi, tot el a afirmat că le este recunoscător colegilor și șefilor din club pentru susținere.

„10 zile nu am avut gust și miros! Am avut frisoane”

”Din partea clubului și a colegilor am avut susținere întotdeauna. Dar vă dați seama că mama mea a fost foarte afectată, la fel ca iubita și fratele.

Am avut simptome chiar în noaptea dinaintea meciului cu FCSB, am avut febră, frisoane, mă durea foarte tare capul, după care 10 zile nu am avut gust și miros. Astea au fost simptomele”, a mai spus la final Păun.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău