Rădoi, după ce Camora a intonat imnul României în direct la TV: „Lucrurile astea nu-mi plac”. Fanii nu îl vor la națională

Fundașul stânga al celor de la CFR Cluj, Mario Camora, a obținut cetățenia română, la câteva zile după ceremonie intrând în legătură telefonică directă la o televiziune de sport și intonând imnul de stat al României. Mirel Rădoi i-a replicat portughezului că se așteaptă la „lucruri mult mai serioase”.

„Trebuie să își termine toate probleme pe care le are din punct de vedere juridic. După aceea vom vedea dacă continuă evoluțiile bune la echipele de club. Eu l-am văzut la un post de televiziune unde a început să cânte imnul, asta înseamnă că data viitoare îl vom vedea că spune e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac.

Deocamdată nu a venit la echipa națională. Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase. Ca să poată facă parte din grupul ăsta, trebuie să continue la fel de bine ca până acum. Altfel, indiferent de ce personalitate are, cât de bun e ofensiv, defensiv, dacă nu continuă evoluțiile bune, nu va putea face parte din lot. Din punct de vedere psihologic ar putea cu Islanda, da, ar putea, a jucat în multe partide cu miză.”, a declarat Mirel Rădoi, la ProX.

Fanii nu îl vor

În această dimineață, suporterii României din grupul „Uniți sub tricolor” au emis un comunicat intitulat „Fără străini în națională” în care cer selecționerului ca Mario Camora să nu fie convocat la prima reprezentativă: „La finalul lunii trecute, Mario Camora a dobândit cetăţenia română, ca urmare a îndeplinirii condiţiilor legislative care reglementează acest fapt.

Ca întotdeauna, rămânem consecvenţi principiilor noastre, sperând în respectarea celor mai elementare norme morale în această speţă, dezaprobând pe această cale o eventuală selecţionare a oricărui jucător străin în naţionala României, din mai multe motive cât se poate de obiective”, se arată în comunicatul citat. Suporterii susţin că echipa naţională „nu poate conţine decât jucători români, deoarece aceasta îi este menirea” şi că „orice implant străin îi denaturează total scopul şi o face să semene cu o echipă de club”.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.