Doi jucători de bază ai CFR-ului pleacă din Gruia. Dan Petrescu spune că echipa are nevoie de întăriri

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat la DigiSport că unul dintre jucătorii de la echipă s-a înțeles cu o formație din străinătate, un alt titular fiind și el aproape să plece.

Este vorba despre fundașul Kevin Boli, în cazul căruia se pare că zvonurile transferului la Samsunspor s-au concretizat. Apărătorul și-a forțat plecarea din tabăra „Feroviarilor”, venind la club cu impresarul și mai mulți avocați.

Mai mult decât atât, Dan Petrescu a anunțat că este posibil să plece și Bilel Omrani, care așteaptă să revină după accidentare.

„Boli s-a înțeles cu Samsunspor, e o pierdere mare. La fel ca Arlauskis, ca Țucudean, ca Cristi Manea. Cu el și cu Vinicius, dacă vedeți statisticile, nu am luat gol niciodată acasă.

Formează cuplul cel mai sudat, de aia am și mizat pe el cu Dinamo Zagreb. Și nu e exclus să plece și Billel Omrani”, a declarat „Bursucul”, la DigiSport.

„Am mare nevoie de jucători, dacă nu vin, vor fi probleme. Craiova și FCSB arată bine, nu mi s-au adus jucătorii pe care îi vreau eu, pe care i-am cerut.

Noi luăm doar jucători liberi din Liga 1 și vrem să mergem în grupele UCL, hai să fim serioși și să vedem realitatea, noi luăm doar gratis, toată lumea e pe gratis sau pe 100 de mii”, s-a plâns, mai apoi, Petrescu.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii