Un urs și-a făcut apariția în comuna Ciurila. Localnicii din Micești și Săliște trebuie să fie cu ochii în patru

Autoritățile locale din Ciurila au atras atenția cu privire la prezența unui urs pe raza comunei clujene. Primarul spune că localnicii au sesizat apariția animalului în localitățile Micești si Săliște și anunță că vânătorii au fost alertați.

„Dragi cetățeni,

Am fost informat că în data de 5 spre 6 august, pe raza satelor Micești și Săliște, localnicii au sesizat apariția unui urs. În urma sesizării, delegatul sătesc din localitatea Săliște, domnul Mocan, a anunțat de urgență paznicii de vânătoare de la AJVPS Cluj și AJVPS Turda.

Imediat ce am fost anunțat și am primit toate detaliile privind această problemă, am făcut informările în scris către cele două instituții (AJVPS Cluj și AJVPS Turda) precum și către Jandarmeria Cluj, pentru a lua toate măsurile necesare pentru îndepărtarea ursului, dar și pentru protecția cetățenilor.

Rog cetățenii ca în cazul în care întâmpină astfel de probleme, să se îndepărteze de zona în care se află animalul și să apeleze cu încredere fie la ajutorul primăriei, fie la serviciul de urgență 112”, a transmis edilul comunei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii