“U”- Steaua, la noi acasă, pe “Dr. Mircea Luca”!

Dă-i, Doamne, lui Uioreanu mintea cea de pe urmă! Aleluia! Numai să nu se răzgândească până luni că am auzit de un chef liberal şi alea-s ca nunţile din poveşti. Trei zile şi trei nopţi… Ce ficaţi au ăştia, nu am înşeles niciodată. (AC)

COMUNICAT DE PRESĂ
Ref: Meciul dintre ”U” Cluj și Steaua se va disputa pe Cluj Arena
Conducerile Consiliului Județean Cluj și clubului de fotbal Universitatea Cluj au găsit o formulă de colaborare astfel încât echipa de suflet a orașului să poată să-și dispute meciurile din campionat pe stadionul Cluj Arena. Astfel, pe viitor, o cotă parte din banii obținuți pe biletele vândute de club pentru fiecare dintre meciurile viitoare, vor intra în conturile societății care administrează baza sportivă.
Înțelegerea a fost stabilită astăzi în cadrul întâlnirii pe care Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, împreună cu vicepreședintele Istvan Vakar și Radu Sporiș, președintele CA de la Cluj Arena, au avut-o cu Ioan Mărginean, președintele U Cluj și noul antrenor al echipei, Ionel Ganea.
A fost o întâlnire necesară și utilă și am reușit să găsim formula care permite echipei să joace în continuare pe Cluj Arena, plătind din datoriile acumulate. Am demonstrat că ne interesează soarta echipei, că vrem să joace pe noul stadion, după cum și domnul Mărginean a înțeles că datoriile trebuie achitate. În același timp, l-am asigurat pe noul antrenor de întreaga deschidere și întregul nostru sprijin pentru a reuși să îndeplinească obiectivele pe care și le-a propus. Sunt convins că la meciurile viitoare stadionul va fi din nou plin deoarece acum suporterii au garanția că banii pe care îi dau pe bilete chiar ajută echipa”, a precizat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj la finalul întrevederii.

Biroul de presă
Cluj-Napoca, 1 februarie 2013

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.