“U”-iştii pregătesc o lungă primăvară fierbinte

M E M O R I U

D-lui Primar EMIL BOC şi Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca

D-le Primar, doamnelor şi domnilor consilieri,

Suporterii “Universităţii” Cluj, reuniţi în Asociaţia Şepcile Roşii 1919 vă solicită implicarea directă în REZOLVAREA URGENTĂ a situaţiei juridice a siglei şi palmaresului echipei de fotbal FC “Universitatea” Cluj , având în vedere că:

  • În calitate de vânzător, în anul 2009, al unui număr de 1,073,324 acţiuni, v-aţi obligat să semnaţi un contract de licenţă exclusivă cu titlu gratuit a mărcii “UNIVERSITATEA CLUJ U 1919” înregistrată la OSIM sub nr.marca 089906.

  • În evidenţele OSIM nu există nici un contract de licenţiere a mărcii între Municipiul Cluj-Napoca reprezentat prin Consiliul Local şi SC FC Universitatea Cluj SA.

  • Repetatele declaraţii ale Primarului Emil Boc induc, în rândul suporterilor, o stare de confuzie şi neîncredere că acţiunile acestuia în calitate de deţinător legal al mărcii sunt serioase şi în respectul adevărului.

Având în vedere cele enumerate mai sus, vă solicităm următoarele:

  1. SĂ VĂ IMPLICAŢI cu adevărat în demersul de recuperare a siglei şi palmaresului pe care le detineţi la FC Universitatea Cluj şi, în calitate de aleşi locali, SĂ INFORMAŢI CU PROMPTITUDINE OPINIA PUBLICĂ despre demersurile legale pe care le întreprindeţi.

  2. SĂ INTRODUCEŢI PE ORDINEA DE ZI a primei sedinţe a Consiliului Local discutarea modalităţilor prin care veţi acţiona şi să stabiliţi un calendar precis de acţiune.

  3. INVITAREA la dialogul cu Consiliul Local a reprezentanţilor Asociaţiei Şepcile Roşii 1919 pentru găsirea unor căi comune de acţiune în acest demers.

Vă solicităm o implicare ACTIVĂ ŞI REALĂ în această problemă. Aveţi datoria MORALĂ şi ADMINISTRATIVĂ să clarificaţi acest aspect care ţine de normalitatea urbei care va fi în 2015 Capitală a Tineretului European.

Cluj, 1 februarie 2013 Asociaţia Şepcile Roşii 1919

Reprezentanţii Asociaţiei Şepcile Roşii 1919 depun azi, la 11.30, la Primărie, şi la Consiliul Local, un nou memoriu. Documentul cere rezolvarea urgentă a situaţiei juridice referitoare la sigla şi palmaresul echipei de fotbal „U” Cluj. Există mari dubii în legătură cu contracul dintre Consiliul Local şi Florian Walter, prin care ultimul a preluat clubul. Pe larg, doleanţele se pot citi în documentul alăturat.

Trebuie făcute câteva precizări. Un memoriu, privind cauza, a fost semnat de 250 de suporteri şi depus în luna septembrie la primărie. Boc a refuzat să răspundă. Mai mult, a şters atunci, de pe saitul instituţiei, respectivul contract. L-a repus pe sait săptămâna trecută, după ce suporterii lui „U” au cerut acest lucru printr-o adresă.

Adică, Boc nu mişcă nici un tendon decât dacă i se cântă serenade sub balcon.

Primarul are o abordare de ţestoasă, se mişcă încet şi se ascunde sub carapace. Cu el nu se poarte discuta decât ultimativ. Dacă aşa vrea, aşa se va întâmpla. Îl aşteaptă o lungă primăvară fierbinte… Nu numai din partea suporterilor lui „U” îl aşteaptă surprize, ci şi din partea duşmanilor politici. Aceştia îi pregătesc o acţiune de „suspendare”. Asta nu-l va face pe Boc mai înalt, ci mai liber să plece în vacanţe lungi, la vară. Ceea ce îi dorim şi noi. Poate găseşte un loc care îi place decisiv, cât mai departe de Cluj şi acolo rămâne pe veci.

Adrian Cinpoeru

PS Am promis că voi depune la Curtea de Conturi o sesizare împotriva lui Boc, pentru că acesta nu vrea să se constituie parte prejudiciată în dosarul DIICOT- Walter. Am aşteptat acţiunea ASR ca să ne conjugăm eforturile. Am făcut bine, pentru că vom cere, în numele clujmanifest.ro şi ucluj.ro, Curţii de Conturi şi verificarea contractului CL- Florian Walter. Dacă Boc nu vrea, poate îl pun alţii să vrea. Cu vorba bună, cu sesizări, cu dosare la DNA, cu mitinguri, cu ce poate fiecare. Numai „U”!  

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii