Târg de meșteșuguri și ceramică tradițională

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

   Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, cu sprijinul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului și al Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, organizează în perioada 11 – 15 octombrie 2017, Târgul de meșteșuguri și ceramică tradițională.

            Târgul expozițional cu vânzare se desfășoară în Piața Avram Iancu, între orele 10:00  și 19:00 și are loc în cadrul celei de-a III-a ediții a Bienalei Internaționale de Ceramică de la Cluj. La ediția din acest an sunt prezenți aproximativ 50 de meșteri populari, mulți dintre ei cu produse din ceramică, veniți din Sibiu, Corund, Braşov, Horezu, Vâlcea și Cluj-Napoca.

            Astfel, clujenii sunt așteptați pentru a admira și cumpăra obiecte ceramice, precum oale pentru sarmale, ulcele, blide, căni, vaze, dar și ceramică decorativă și figurativă. Mai mult, vizitatorii târgului vor putea vedea cum se transformă lutul, meșterul popular clujean Sorin Bucur oferind demonstrații la roata olarului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău