Rugby: vine campioana la Cluj

u rugby

Universitatea Cluj primeşte vizita rugbiştilor de la RCM Timişoara vineri 1 august ora 18 pe Cluj Arena.

Clujenii vin după o înfrângere pe terenul lui Dinamo, în timp ce timişorenii au avut o partidă foarte grea cu CSM Bucureşti câştigată după un meci foarte greu cu 26-17. Clujenii nu vor  putea alinia cea mai bună garnitură având nu mai puţin de 6 accidentaţi printre care amintim pe Cristi Podea, Murgoci, Diaconu, Van Vyk Mc Grath.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

„E foarte greu să faci faţă la trei meciuri într‑o săptămână chiar şi cu lot complet, fără accidentări. Dacă eşti însă în situaţia noastră, şi, pe deasupra, două dintre adversare sunt campioana şi vicecampioana, iar a treia e concurenta directă la locul 6, ultimul care îţi mai dă dreptul să speri la careul de aşi, ce să mai zici?! Noi zicem că ne păstrăm speranţa şi încercăm să ne recuperăm pentru cel mai important meci dintre cele trei, „finala” cu Dinamo”, a punctat tehnicianul Universităţii Cluj, Bogdan Cantor.

Cantor a făcut aluzie la faptul că echipa clujeană va avea 3 meciuri in 7 zile, vineri cu Timişoara acasă , marţi 5 august la Baia Mare în ultima etapă, iar pe 9 august cu Dinamo Bucureşti pentru calificarea în paly off.

Conform noului regulament al SuperLigii Naţionale de rugby, primele şase echipe joacă în play‑off: primele două clasate se califică direct în semifinalele campionatului, iar ocupantele poziţiilor 3, 4, 5 şi 6 vor juca încrucişat pentru celelalte două locuri.

În prezent, „U” Cluj e pe locul 7 în clasament, cu 6 puncte, cu 4 puncte în spatele lui Dinamo.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii