Regal de Operă-O gală extraordinară cu aer imperial

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca are deosebita plăcere de a vă invita Duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 18:30, la Concertul ”REGAL DE OPERĂ”.

Aflat sub onorantele auspicii ale Familiei Regale a României,  ”Regal de Operă”  este un eveniment de tradiție al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, având o însemnătate specială și misiunea de a conferi tinerilor artiști oportunitatea formării și excelenței artistice în domeniul căruia s-au dedicat – un deziderat unanim regăsit în inițiativele culturale ale Casei Regale a României.

 Opera Națională Română din Cluj-Napoca poartă o înaltă apreciere și considerație Familiei Regale a României, a cărei prezență istorică și emoțională este impregnată în tradiția sa, în calitate de primă instituție lirică fondată în țară, în anul 1919, sub auspiciile Regelui Ferdinand I.  De la primele acorduri ascultate în această sală de spectacol și până în prezent, întregul parcurs artistic și principala misiune a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca au fost dedicate promovării excelenței cultural-artistice autohtone, împărtășind și încurajând vocile tinere cu aptitudini deosebite. Vor păși, astfel, pe scena galei regale de duminică, 15 octombrie, soliștii: Lorena Valentina Puican, Larisa Andreea Ștefan, Viktória Cormoș, George Ionuț Godja, Andrei Nicoară, Sebastian Gheorghe Balaj și Köpeczi Sándor-Attila, alături de soliștii invitați Diana Gheorghe și Andrei Manea, acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, aflată sub bagheta dirijoarei invitate Elizabeth Askren. Cu toții ne vor oferi, prin partiturile celebre și îndrăgite ale compozitorilor W. A. Mozart, Giuseppe Verdi, Gustav Mahler, Georges Bizet, Giacomo Puccini,  G. J. Gershwin, C. Saint-Saëns, Leonard Bernstein și Tiberiu Brediceanu, o plăcută seară muzicală.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

În acest context festiv deosebit, Concertul ”Regal de Operă” marchează totodată lansarea Transylvanian Opera Academy, singurul program liric internațional de selecție, promovare și performanță profesională a tinerilor artiști, realizat în România.

*Biletele concertului-eveniment pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală și online, pe www.biletmaster.ro .

*Link video eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=vq6cI1yLg0c

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii