URAP

Peste 2.700 de candidaţi înscrişi la UBB în sesiunea de toamnă a Admiterii

Peste 2.000 de candidați s-au înscris la nivel licenţă în primele 6 zile ale sesiunii de toamnă a Admiterii la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în condițiile în care o parte dintre facultățile UBB au început înscrierile abia luni, 11 septembrie 2017.

               La nivel master, în primele șase zile de înscriere au fost depuse peste 670 de dosare.

               Pentru sesiunea de toamnă a Admiterii, candidații la nivel licenţă au la dispoziţie un număr de 334 de locuri bugetate, 4.885 de locuri în regim cu taxă și 1.578 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă, în timp ce absolvenţii de facultate care doresc să se înscrie la master pot opta pentru unul dintre cele 765 de locuri la buget rămase libere în urma sesiunii de admitere din luna iulie.

               Perioada sesiunii de toamnă a Admiterii la UBB este cuprinsă între 6 și 20 septembrie 2017, iar condițiile de admitere sunt identice cu cele din sesiunea de vară, facultăţile din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai elaborând diferite tipuri de probe scrise sau orale pentru testarea cunoştinţelor şi capacităţilor cognitive ale elevilor şi stabilind ponderea mediei de la bacalaureat în media finală de admitere.

               Calendarul admiterii, taxele, tematica de concurs, precum și orice alt tip de informații necesare pot fi consultate accesând link-ul: http://admitere.ubbcluj.ro, dar și paginile oficiale ale fiecărei facultăți.

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

               Universitatea Babeș-Bolyai a înregistrat, în urma sesiunii de admitere din luna iulie, o creștere a numărului de candidați cu 11% față de anul trecut.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii