Eroii din perioada pandemiei – medicii, livratorii, vânzătorii, oamenii din fabrici –, cinstiți pe cutiile de lapte

Compania clujeană de produse lactate Napolact aduce cinste eforturilor celor ce s-au confruntat cu pandemia pentru a ne salva viețile, pentru a face ca industria să funcționeze în continuare, pentru a ne face traiul mai ușor sau pentru ca noi să avem de unde să ne cumpărăm alimente.

Campania cu nume sugestiv „Cinste vouă!” este menită să aducă recunoaștere medicilor, lucrătorilor din fabrici, livratorilor, vânzătorilor din magazine și familiilor acestora.

Începând din luna august şi până în octombrie inclusiv, Napolact va avea pe piaţă noi ambalaje pentru lapte (atât ecologic, cât și convențional, atât la cutie, cât și la pet), ambalaje ce fac parte din noua campanie a brandului, „Cinste Vouă!”.

În consecinţă, noile ambalaje vor avea meserii şi roluri sociale schiţate pe ele – medici, casieri, livratori, oamenii legii, lucrători în fabrici – pe ambalajele laptelui convenţional.

Mai mult, campania onorează şi eroii care au avut mai puţină vizibilitate în aceste vremuri, dar care o merită din plin – mame, taţi şi bunici vor figura pe ambalajele laptelui ecologic.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii