VIDEO. Un bărbat a fost prins cu monede și lingouri de aur ascunse în bagaj, pe Aeroportul din Cluj

Inspectorii vamali de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, din Cluj-Napoca au identificat un bărbat ce avea în posesie 70 de lingouri de aur cântărind în total peste 2,7 kilograme.

Metalul prețios se afla în geanta de mână a bărbatului, fiind disimulat în laptop și în alte obiecte personale. Posesorul aurului se pregătea să călătorească pe ruta Cluj-Munchen (Germania)-Doha (Qatar).

„În data de 01.09.2020, în jurul orelor 12:10, în urma controlului vamal efectuat asupra bagajelor personale ale unui pasager cu cetatenie romană, care călătorea pe ruta Cluj–Munchen-Doha, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca au descoperit un număr de 70 bucăți lingouri din metal galben/alb (presupuse a fi din aur și argint) și discuri din metal alb, presupuse argint, în greutate totala de 2.713,60 grame, acestea fiind disimulate în laptop și în obiectele personale.

În conformitate cu legislaţia vamală în vigoare, inspectorii vamali au retinut bunurile nedeclarate la autoritatea vamală in vederea expertizarii și luării măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul Direcției Generale a Vămilor.

Video, aici.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii