Clujenii Alpar Katona si Zoltan Szenasi vor pedala 1800 km si vor urca vârful Mont Blanc

Asociatia Clubul Sporturilor Montane Rupicapra organizeaza evenimentul Yuppi Ride in perioada 18 august 2017 – 7 septembrie 2017.

In cadrul proiectului, Alpar Katona si Zoltan Szenasi vor pedala 1800 km si vor urca varful Mont Blanc. Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru asigurarea costurilor de tabara pentru copiii cu diabet, artrită juvenila si boli oncologice din Tabara Yuppi.

Vor porni din tabara de la Saulia, acolo unde se desfasoara taberele Yuppi, catre Chamonix, pe biciclete. Vor parcurge aceasta distanta in 2 saptamani, in total 1800 de km traversand 5 tari. Ajunsi in Chamonix, in urmatoarele 7 zile, vor escalada varful Mont Blanc de 4809 m altitudine. Vor fi 21 de zile de efort si aventura ancorate in ideea de minimalism si simplitate.

“Dorim ca si anul acesta sa ne alaturam efortului comunitatii de a sprijini acesti copii, de a le asigura accesul la o experienta care le va schimba modul de percepere a bolii cu care se confrunta. Intr-un cuvant, le va schimba viata. Anul trecut, in cadrul proiectului Yuppi Run pe care l-am realizat, am vazut cat de mult poate insemna pentru ei o astfel de actiune de strangere de fonduri, de aceea ne dorim sa putem continua acest gen de proiect, devenit o traditie pentru asociatia noastra.” – declara Alpar Katona.

Detalii:

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii