Clujeanul Daniel Varga a ocupat primul loc la cursa Spartan Race din Abu Dhabi

Clujeanul Daniel Varga face cunoscut steagul României datorită performanțelor sale în cadrul concursurilor de tip Spartan Race. La ultima probă la care a participat, cea din Abu Dhabi, a ocupat locul I la categoria sa de vârstă.

Rep: Ce concursuri ai bifat în acest an?

D. V: De la ultima cursă „Spartan Race” la care am participat, cea din Sharja, din Emiratele Arabe Unite din 19 noiembrie, am mai luat parte la Muscat Marathon(21 km) organizat în Muscat ,Oman în 21 Ianuarie.

Rep: Cum a fost evoluția ta la ultimul concurs, cea de la Abu Dhabi?

D.V: La sfarșitul lunii februarie am participat la cursa „Spartan Race”, organizata în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Cursa a constat în 13 km alergare întâmpinand de-a lungul traseului anumite obstacole. La aflarea rezultatelor am avut o mare surpriză, am ocupat locul 1 la categoria de vârstă, și locul 10 la general din 830 de participanți, ceea ce m-a făcut să merg mai departe, adica să continui sa particip și la alte competiții.

Rep: Ce alte concursuri mai ai în plan pentru acest an? Care sunt așteptările?

D.V: Următoarele curse bifate în agendă, la care o să particip sunt „Spartan Race” ,14 Aprilie, organizat  in Bahrain unde o să particip la doua probe (sprint 5km+ și super 13km+), și altă cursă „Spartan Race” pe 17 Iunie organizată in Ungaria unde o sa particip la proba super(13km+). Vor mai urma si alte curse „Spartan Race” in Muscat, Oman în Octombrie și în Dubai în Noiembrie. Cu siguranță imi doresc să particip la cât mai multe curse “Spartan Race”, pentru că îmi doresc să fiu cât mai sus în clasamentul mondial.

Rep:Crezi că Ungaria  va fi o provocare datorită diferenței de climă?

D.V :Abia aștept cursa din Ungaria, simt că va fi o provocare pentru mine, de ce?, Pentru că toate cursele la care am luat parte s-au desfășurat în deșert, dar nu cred că va fi nici o problemă sunt încrezător în forțele mele, sunt într-o perioadă foarte bună de pregătire petru a depăși diferențele de temperatură.

Cu acest prilej vreau să mulțumesc tuturor care au fost și sunt alături de mine, si promit că nu-i voi dezamăgi.

Daniel Varga are 33 de ani și este din Cluj-Napoca. În anul 2008 a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, din cadrul Universității “Babes Bolyai”. În paralel cu facultatea avea și un loc de muncă, mai precis eram încadrat în cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj, unde ocupa gradul de subofițer. După absolvirea facultății i s-a oferit posibilitatea de a lucra ca profesor de educație fizică în Muscat, Oman. Astfel că din anul 2008 lucrează la o școala internațională din Oman.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii