CFR-Astra 1-1. Liderul a scos un punct din Gruia, după un meci dominat de feroviari

“Nu mai e acea simbioză în vestiar. Nu mai tragem toţi la aceeaşi căruţă”, a fost afirmaţia surprinzătoare a lui Şumudică, înainte ca liderul să ajungă la Cluj, pentru meciul cu CFR.

Cu probleme de lot şi învinşi etapa trecută, acasă, de Pandurii, “astralii” au simţit că li se răstoarnă “căruţa” în Gruia, încă din minutul 5. Atunci Belek a plecat în flanc, la limita offside-ului, i-a trimis în centru lui Jakolis, care a preluat şi a înscris cu calm pe sub Silviu Lung. Era începutul visat pentru CFR, echipa care nu pierduse niciun punct în Gruia, în acest campionat.

La acest scor, Astra căzuse deja pe locul doi, iar orgoliul oamenilor lui Şumudică a ieşit la iveală imediat. Lovit a tras puternic, dar mingea a ocolit de puţin transversala, dar a fost doar un “foc de paie”, Jakolis având şansa să facă 2-0, dar şutul său din vole a fost respins de Lung jr. (15). Enache (16), Cristian Lopez, din foarfecă (27) şi-au încercat şi ei norocul, dar nu l-au găsit şi la pauză s-a intrat cu 1-0.

Alibec, gol norocos

“Căruţa” Astrei avea să se redreseze în repriza secundă. Giurgiuvenii au presat din start, iar golul a venit după o fază fixă. Un corner, mingea a ajuns la Alibec, care a şutat de la 15 metri, iar mingea deviată de Petrucci a intrat în poartă (51).

Astra urca din nou pe primul loc şi reintra într-un joc dominat până atunci de clujeni. Apărarea CFR-ului avea să tremure încă o dată, când Florea a fost găsit de Stan în care, dar acesta nu a putut impinge mingea în poartă (68). O şansă uriaşă au ratat şi clujenii, prin Cristian Lopez, a cărui reluare cu capul a fost scoasă miraculous de Silviu Lung, după centrarea ideală a lui Nouvier (70). După intrarea francezului CFR a prins din nou putere în atac şi s-a instalat în terenul Astrei. Oros a fost aproape de autogol (77), iar Goian i-a încercat atenţia lui Silviu Lung (79).

CFR a încheiat meciul în tentativa disperată de a marca, dar Astra a reuşit să devină prima echipă care pleacă cu un punct din Gruia, în acest sezon, iar “căruţa” de care vorbea Şumudică rămâne prima în Liga I.

Formațiile:
CFR: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora –   Gomelt, Petrucci – Jakolis (Vitor Bruno 76), Cristian Lopez, Păun (Nouvier 61) –   Beleck (Voiculeţ 70)
Astra: S. Lung Jr – Queiros, Găman, Oros, Al. Stan – Lovin, Dandea –   Enache (Al. Ioniţă 88), Boldrin, D. Florea (Gouriye 76) – Alibec (I. Roşu 90+3)

sursa: Prosport

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii