Sunteti aici:SocialCerșetorii din Cluj-Napoca devin tot mai insistenți și deranjanți în mijloacele de transport în comun

Cerșetorii din Cluj-Napoca devin tot mai insistenți și deranjanți în mijloacele de transport în comun

Publicat in data

Un clujean nemulțumit de frecvența și comportamentul tot mai agresiv al cerșetorilor din mijloacele de transport în comun a tras un semnal de alarmă cu privire la această problemă în creștere.

Bărbatul, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a declarat că în ultima perioadă a observat o creștere semnificativă a cerșetorilor în mijloacele de transport din oraș, dar ceea ce îl deranjează cel mai mult este comportamentul lor tot mai insistent. Acesta susține că aceștia au ajuns la un nivel în care cer atenție în mod agresiv, mergând până la a atinge sau bate cu degetul obrazul călătorilor care nu le oferă ajutor.

„Este o situație jenantă, iar din păcate, există călători care le oferă atenția de care au nevoie, ceea ce îi încurajează să continue”, a declarat clujeanul îngrijorat.

El sugerează că autoritățile ar trebui să ia măsuri mai ferme pentru a descuraja această practică, propunând afișarea de mesaje vizibile în mijloacele de transport care să informeze călătorii cu privire la faptul că nu e în regulă să sprijine cerșetoria în transportul public. Clujeanul consideră că aceste afișe ar trebui să fie cât mai frecvente și vizibile pentru a sensibiliza călătorii cu privire la consecințele negative ale încurajării cerșetorilor în mijloacele de transport în comun.

Această problemă din ce în ce mai răspândită în Cluj-Napoca necesită o abordare atentă și cooperarea între cetățeni, autorități și societatea civilă pentru a găsi soluții care să asigure o călătorie plăcută și sigură în mijloacele de transport în comun ale orașului.

Sursa: stiridecluj.ro

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...