O căprioară a fost lovită de o mașină, în Făget. Polițiștii au îngrijit-o

O căprioară a fost lovită ușor pe un drum din Făget, polițiștii locali sosind la fața locului și acordând îngrijiri bietului animal.

„Astăzi dimineață a fost un incident rutier pe drumulul de la Sfântul Ioan. O mașină a lovit, din fericire ușor, o căprioară. Incidentul a fost anunțat la 112 și la fața locului s-au constatat o mașină care nu prezenta avarii și o căprioară în stare de șoc.

Polițiștii din cadrul biroului rutier – unul din ei a mai făcut fapte de caritate de care ne aducem cu plăcere aminte – i-au oferit ajutor căprioarei lovite până la sosirea celor abilitați să gestioneze situația atunci când este implicat un animal sălbatic într-un incident rutier, conform procedurii.

Căprioara și-a revenit și a fost dusă într-o zonă în care să nu fie în pericol. Atenție pe acel traseu, că oricând vă puteți trezi cu animale sălbatice în față și, din câte știu, nu există nici un indicator de avertizare, iar orice incident de asemenea natură trebuie anunțat la poliție!” avertizează comunitatea Info Trafic Județul Cluj”, a scris un membru al grupul de Facebook Info Trafic Județul Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii