DSC_8408

Fostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Cluj, Constantin Răduță a fost numit director interimar al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, până la finalizarea concursului de recrutare.

Răduță s-a pensionat de la DJST Cluj în decursul acestui an, fiind acum salvat de Emil Boc, prin oferirea unui post călduț la Polivalentă. Aici, Constantin Răduță va încasa în jur de 3000 de lei net, lunar. PDL  și UDMR i-au găsit și pedelistului Alexandru Coroian un post foarte confortabil, de șef  la Cluj Innovation City, unde are un venit lunar de aproximativ 5000 de lei net.

Deși PNL este aliat cu PDL, cel dintâi nu prea pupă posturi. PDL face jocuri doar împreună cu UDMR, restul nu contează.

Consilierul local PSD, Dan Morar, a venit cu un punct de vedere pentru Cluj Manifest:

Referitor la Răduță: aș prefera o persoana tânără, cu experiență în management sportiv privat. Sper să nu se politizeze angajarile pe modelul Cluj Inovation City, unde alianța PDL-UDMR funcționează excelent. Semne mari de întrebare, referitor la termenul scurt de depunere dosare, 24 – anunț, 29, ora 13:00 termen final, (2 zile weekend), cu interviu în 30, pare o selecție pregătită înainte de publicarea anunțurilor, a decalarat Morar.