Pași mici, dar siguri pentru introducerea canalizării în Jucu

Primarul comunei Jucu,Valentin Dorel Pojar, a declarat că se fac în continuare pași pentru a rezolva problema canalizării din comună.

„Am aprobat realizarea proiectului pentru canalizarea în satul Gădălin-Vișa. Pentru Jucu de Sus doresc să depunem până la sfărșitul lunii octombrie documentația pentru realizarea canalizării din fonduri europene. Sperăm că anul viitor să fie demarate primele lucrări. Voi avea o întâlnire cu compania care va prelua canalizarea în Jucu de Mijloc. Sperăm ca luna aceasta să facem recepția. Canalizarea este pregătită pentru a fi dată în funcțiune”, a declarat Valentin Pojar.

De asemenea, continuă proiectul pe partea de asfaltare a drumurilor, dar și alte proiecte necesare pentru comuna Jucu.

”Am aprobat achiziționarea de utiliaje pentru a fi pregătiți pentru sezonul rece. Vom cumpăra un tractoraș propriu, o mașină care împrăștie sare, o mașină pentru tuns spațiul verde. Pentru blocurile de la gară care arată foarte rău am aprobat o expertiză tehnică și să realizăm izolarea și să le dăm un aspect civilizat. De asemenea, am aprobat un proiect pe partea de asfaltare a drumurilor. Noi avem un proiect mare pe partea de asfaltare, pentru 19,5 km de drumuri, pentru a reabilita toate drumurile din comună. Am extras din acest proiect 1,5 kilometri din zona Panemar și avem proiectul pregătit să demarăm licitația și din primăvară să ne apucăm de lucrări. Consiliul Județean a intervenit cu lucrări de plombare pe zona Gădălin. Mai avem 800-900 de metri care au rămas nefăcuți și au aprobat să finalizeze și acea porțiune de drum situat la ieșirea din Jucu spre Gădălin”, a declarat Pojar

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii