„BICICLETE, FLORI ŞI FETE!” ÎN CADRUL CELEI DE-a XX-a EDIŢII A ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Ediţia aniversară a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii 2017 aduce o provocare în rândul domnişoarelor şi doamnelor de toate vârstele.

Organizatorii lansează evenimentul intitulat „Biciclete, flori şi fete!”, pentru toate femeile care adoră plimbarea pe două roţi  şi care aleg ca acest mijloc de deplasare să le facă viaţa mai sănătoasă. Traseul urban se doreşte a fi o plimbare lejeră, pe două roţi, care să arate că pedalatul nu este doar un sport, ci şi o modalitate de relaxare şi exprimare a libertăţii de mişcare.

Considerat un accesoriu al eleganţei şi feminităţii, bicicleta va fi vedeta evenimentului integrat în programul Zilelor Municipiului, în premieră. Fie că optează pentru ţinute de stradă, elegante, tocuri sau balerini chic, pălării sau diverse accesorii, doamnele comunităţii sunt îndemnate de primarul Dorin Nicolae Lojigan să participe la evenimentul dedicat feminităţii

Traseul propus este următorul: Piaţa Tricolorului, str.Aurel Vlaicu, Gh.Bariţiu pe lângă Biserica Ortodoxă nr.5, Gh. Bariţiu, Liviu Rebreanu, Piaţa Tricolorului, sens giratoriu-zona centrală, Parcului, Parcul Municipal-pista de biciclete, Teilor Complex Turistic „La Broscuţa.

Astfel, pe 4 august 2017, începând cu ora 11.00, toate femeile  din municipiul Câmpia Turzii sunt aşteptate în Piaţa Tricolorului pentru o adevărată demonstraţie de feminitate pe bicicletă .

 

.

 

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău