Mircea Abrudean - „Pandemia încă nu a trecut”

Prefectul Mircea Abrudean a solicitat externarea pentru el și familia sa, fiind cu toții încă pozitivi, dar asimptomatici

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat pe rețelele de socializare că a cerut să fie externat din spital, alături de soția sa și băiețelul său de 9 luni. Aceștia au fost confirmați pozitiv cu COVID-19 acum 10 zile, însă nu au prezentat simptome ale bolii.

„Astăzi se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile.

Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici.

Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști.

Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate”, a scris prefectul Mircea Abrudean pe pagina lui de Facebook.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii