Institutul Cantacuzino a realizat un produs imunomodulator, care va putea fi achiziţionat începând de miercuri, 2 decembrie

Institutul Cantacuzino lansează pe piață primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV. Suplimentul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii

Specialistii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino” au reusit, intr-un timp foarte scurt, sa realizeze un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator, potrivit unui anunt al MAI.

Citeste si: Cum acţionează în organism vaccinurile anti-COVID, pe înțelesul tuturor

“Este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietati biostimulatoare si antioxidante. Acesta contine o combinatie dintre o pulbere de extract de orz verde si un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietati de stimulare a imunitatii, determinand cresterea rezistentei organismului la infectii”, se precizeaza in anunt.

Potrivit sursei citate, in urmatoarea perioada se va continua dezvoltarea produsului urmand sa fie pus pe piata la sfarsitul acestui an, inceputul anului urmator.

“Acesta se va putea administra in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor respiratorii persoanelor care lucreaza in colectivitati cu susceptibilitate crescuta de imbolnavire, copiilor cu infectii respiratorii repetate, persoanelor cu imunitate scazuta.”, mai transmite MAI.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.