Sunteti aici:MagazinHOROSCOP CHINEZESC 2021. Anul bivolului alb de metal. Previziuni pentru fiecare zodie

HOROSCOP CHINEZESC 2021. Anul bivolului alb de metal. Previziuni pentru fiecare zodie

Publicat in data

În astrologia chineză, anul 2021 este al Bivolului Alb de Metal, fiind un an al asumării responsabilităților, al muncii grele, al organizării și perseverenței, al determinării și al meritului.

Anul Boului de metal vine imediat după anul Șobolanului de metal și începe în 12 februarie 2021, având să se încheie pe 30 ianuarie 2022.

Zodiac chinezesc 2021: ce aduce Anul Bivolului Alb de Metal
Bivolul este un animal puternic, hotărât sau chiar încăpățânat, statornic și loial, sincer și de încredere. El inspiră munca grea, perseverența, forța și rezistența de care dă dovadă pentru a-și atinge scopurile. În general, în anul Bivolului, rezultatele vin după muncă și nu după noroc.

Citeste si: NASA a descoperit a 13-a zodie. Cum se schimbă horoscopul

Bivolul semnifică, de asemenea, succes și statornicie, pace și armonie, familie și dragoste, stabilitate, disciplină și organizare, răbdare și determinare.

Așadar, suntem încurajați în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm și protejăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda greutăților, pentru a atinge succesul.

Atenție și în privința sănătății, Bivolul are vulnerabili plămânii, așadar există un risc mai mare să suferim de afecțiuni respiratorii.

Culorile anului chinezesc 2021: roșu și verde
Aceste culori echilibrează fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineză și Feng Shui. Verde reprezintă natura, în timp ce roșu reprezintă focul.

Horoscop chinezesc 2021: carieră și bani
Unele zodii vor avea și noroc la bani, însă fără muncă acesta nu va veni și nici nu va putea fi fructificat. Chiar și cele mai norocoase zodii au nevoie să muncească pentru a crea oportunitățile financiare, dar și pentru a le gestiona eficient și productiv veniturile.

Așadar, în privința finanțelor, putem spune că cine sădește, culege, sau cine muncește, are. Din păcate veniturile nu vor fi proporționale cu munca, uneori pentru aceleași venituri poate fi necesar un efort mai mare.

În tot cazul, nu este un an în care să lenevim și să așteptăm ca banii să pice. Este un an de trudă, însă care ne va ajuta să ieșim mai repede și mai bine din situații de criză.

Horoscop chinezesc 2021: familie și relații

Bivolul este familist, loial, protector și blând cu cei dragi. Toate aceste influențe le vom simți și noi în raport cu familia noastră., care va ocupa loc prioritar în interesele noastre din acest an.

Așadar, familia va fi vizată pentru fiecare, indiferent că vorbim despre părinți sau despre familia construită, cu partener de viață și copii. În familie vor avea loc multe evenimente, iar unele dintre acestea vor fi chiar încercări. Este un an al adaptării și reorganizării familiale, rutina pe care o știam până acum pare să se schimbe, prin unele aspecte, definitiv.

Nu este tocmai o veste rea, căci în final ne vom simți mai aproape de cei dragi, mai aproape de noi înșine, ne vom redescoperi într-o lumină nouă, vom ști mai bine ce dorim de la viața noastră familială și intimă, ne vom cunoaște mai bine pe noi și pe cei dragi nouă.

Horoscop chinezesc 2021: sănătate și stil de viață

În acest an, dacă nu ați simțit deja aceasta de la finalul lui 2020, ne vom simți îndemnați să avem mai multă grijă de sănătatea noastră, de aspectul fizici și stilul de viață. Așadar este posibil să ne schimbăm dieta cu alegeri mai sănătoase, să mergem la medici pentru a rezolva unele probleme care ne măcinau de mai mult timp, ne vom proteja sănătatea și chiar vom face pași în prevenție.

Deși anul Bivolului ridică semnale de alarmă în privința sănătății respiratorii – plămânii fiind cei mai vulnerabili pentru Bivoli, totuși vom învăța să luăm măsurile necesare pentru a ne fi mai bine. Vom mânca mai sănătos, vom face mai mult sport, vom fi mai atenți la igienă și astfel este posibil ca la finele lui 2021 să constatăm că suntem cu mult mai bine decât la începutul acestuia.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Util: Unde sunt în Ardeal cele mai scumpe și cele mai ieftine chirii

Ultimele luni au adus o nouă creștere a chiriilor în România, iar motivele sunt...

Evenimente și Concerte tematice la care poți participa în Cluj-Napoca înainte de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar agenda publică este plină de...

VIDEO: Realizări de succes și planuri ambițioase pentru dezvoltarea și modernizarea comunei Jucu

Jucu devine o comună care poartă tot mai vizibil amprenta modernității prin investițiile deja...

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

Alte articole

Util: Unde sunt în Ardeal cele mai scumpe și cele mai ieftine chirii

Ultimele luni au adus o nouă creștere a chiriilor în România, iar motivele sunt...

Evenimente și Concerte tematice la care poți participa în Cluj-Napoca înainte de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar agenda publică este plină de...

VIDEO: Realizări de succes și planuri ambițioase pentru dezvoltarea și modernizarea comunei Jucu

Jucu devine o comună care poartă tot mai vizibil amprenta modernității prin investițiile deja...