Raport al Ministerului de Interne

Raport al Ministerului de Interne: mai multe probleme de gestionare a cazului, la Caracal

Un raport al Ministerului de Interne arată că au fost mai multe probleme în modul de gestionare a cazului de la Caracal.

Sunt cercetaţi un poliţist care a răspuns la apelul la 112 al fetei ucise săptămâna trecută şi alţi opt oameni ai legii care nu şi-ar fi îndeplinit cum trebuie atribuţiile. Ministerul a constatat şi probleme la nivelul conducerii Inspectoratului Judeţean Olt.

Din raportul Corpului de control al ministrului de interne rezultat mai multe deficienţe, inclusiv pe linia a exercitării actului managerial la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt care denotă o lipsă de implicare din partea factorilor de conducere a Inspectoratului în coordonarea efectivelor din subordine. Ministrul Nicolae Moga a dispus noului şef al IPJ Olt să ia măsuri urgente pentru evaluarea eficienţei actului de conducere la nivelul tuturor subunităţilor din judeţul Olt.

Raport al Ministerului de Interne: mai multe probleme de gestionare a cazului, la Caracal

În privinţa modului de intervenţie a poliţiştilor de la sesizarea privind dispariţia unei minore din data de 24 iulie şi până la prima percheziţie la domiciliul suspectului din data de 26 iulie, Corpul de control al ministrului a propus cercetarea prealabilă faţă de cinci ofiţeri şi trei agenţi, în raport cu atribuţiile prevăzute în fişa postului. De asemenea,……..

Citește mai departe AICI

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare