Doctor Patriciu Achimaş Cadariu interviu

Doctor Patriciu Achimaş Cadariu – un cruciat modern pentru femeile de azi

Gala Elitelor Medicale Transilvane a premiat oameni, medici pe care pacienţii îi au alături de patul suferinţei lor, iar femeile care i-au fost paciente Conferenţiarului Doctor  Patriciu Achimaş Cadariu, dar mai ales medicului Patriciu Achimaş Cadariu i-au oferit, cu siguranţă, fiecare în parte trofeul. Nu unul în bronz, aşa cum a fost cel al Galei, ci cel al durerilor alinate, pentru că medicul şi omul le-a oferit nu numai cunoştinţele şi priceperea sa, dar şi zâmbetul. Cei ce-l cunosc ştiu că vorbele sale sunt însoţite de o privire caldă şi un zâmbet uşor şi sincer, care îi luminează faţa.

Pe fişa sa de la Institutul Oncologic „Profesor Dr. Ion Chiricuţă” scrie pe scurt: Conf. Dr. Achimaş Cadariu Patriciu, Medic primar obstetrică – ginecologie, Medic specialist chirurgie generală, Chirurgie ginecologie oncologică, Chirurgie generală şi chirurgie oncologică. Ceea ce este în spatele acestor cuvinte e o lume a suferinţei, în care mamele, surorile, prietenele nostre îşi duc bătălia pentru viaţă.

Interviul poate fi citit integral pe site-ul de stiri medicale ziarmedical.ro – Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu – un cruciat modern pentru femeile de azi

 

Doctor Patriciu Achimaş Cadariu

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii