VIDEO / Adrian Cioroianu, ambasador la UNESCO: “Ne dorim o Rusie lipsită de frustrări”

“Ne dorim o Rusie lipsită de frustrări, stăpână pe ea, care să nu vadă în NATO o ameninţare.” Declaraţia îi aparţine ambasadorului României la UNESC0, Adrian Cioroianu,  care a participat la Cluj la a patra ediţie a conferinţei internaţionale “Guvernanţă, Intelligence şi Securitate”.

La conferinţa organizată de Universitatea Babeş Bolyai au fost dezbătute, printre altele,  relaţiile dintre NATO şi RUSIA.

prof.univ.dr. ADRIAN CIOROIANU, ambasadorul României la Unesco: Ceea ce ne trebuie nouă este o Rusie, culmea, stăpână pe ea şi lispită de frustrări. Ne dorim o Rusie lipsită de frustrări care să nu vadă în Nato o ameninţare, să nu se lege de acest pretext care este Deveselu. Nu Deveselu începe istoria dintre România şi Rusia.

Conferința internațională “Guvernanță, Intelligence și Securitate în secolul XXI” a fost organizată de Facultatea de Istorie și Filosofie a UBB, împreună cu Departamentul de Studii internaționale și Istorie Contemporană, dar și cu Școala Doctorală de Relații Internaționale și Studii de Securitate.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii