Investitorii de la bursă se bat pentru o limuzină Duster

Primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de Bursa de Valori București (BVB) se apropie de final. Cu trei zile înainte de terminarea concursului de tranzacționare „Condus de randament”, primii participanți care au îndeplinit condiția minimă de a înregistra cumpărări de acțiuni de minimum 30.000 de lei au ajuns la randamente ale portofoliilor de peste 26% în ultimele patru luni.

Prima poziție pentru câștigarea marelui premiu, un SUV Dacia Duster, este intens disputată. Investitorul de pe primul loc a ajuns la un randament de 26,72%, iar cel de pe locul second, la 26,71%, potrivit datelor calculate de BVB până la 10 februarie.

Investitorul aflat pe locul trei a înregistrat un randament de 26%. Top 10 în funcție de randamente este încheiat de un investitor care înregistrează un plus de 15,85%, în timp ce top 20 se încheie cu randamente de 12,71%.

Primul concurs de tranzacționare din mediul real organizat de BVB a început pe 17 octombrie și se va încheia pe 17 februarie. „Condus de randament” este o competiție educațională pentru cei interesați de investiții și bursă să afle mai multe informații și să își testeze abilitățile pe piața de capital.

Gala de premiere va avea loc pe 7 martie, în cadrul Premiilor Pieței de Capital 2016. Pentru premiul acordat celei mai bune inițiative educaționale, BVB propune șapte proiecte de educație financiară dedicate atât copiilor de școală primară, cât și liceenilor, studenților sau altor categorii de public.

Publicul interesat va putea alege și desemna, în baza experienței personale, instituția de brokeraj care merită premiul pentru „Cel mai bun broker de retail în 2016”. Gala este un eveniment de referință al pieței de capital autohtone, organizat pentru a marca începerea unui nou an al investițiilor, precum și pentru a aprecia succesele înregistrate de participanții la piața de capital în anul precedent.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii