100 de posturi disponibile la Sykes

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Sykes  Entreprises Eastern Europe (SEEE) are disponibile 100 de locuri libere pentru postul de funcţionar informaţii clienţi la biroul din Sigma Center, Cluj-Napoca. Compania care dezvoltă soluții de management și servicii a intrat pe piața locală în anul 2010, în clădirea de birouri Sigma Center, dezvoltând proiecte pentru Samsung . Spațiul pe care aceștia l-au închiriat are o suprafață de 1.800mp.

Compania coreeană a creat și lansat un serviciu de asistență non-stop pentru clienții de pe piața locală, care sunt deținători de smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei , iar furnizarea acestui serviciu este externalizată către Sykes.

Un angajat în departamentul call-center poate câștiga un salariu de până la 2000 de lei, asta pentru serviciile oferite în limba română. În cazul unui angajat cunoscător de limbă olandeză sau daneză, salariul poate depăși 1000 de euro pe lună

În  2018, SEEE a realizat  o cifră de afaceri de 138 de milioane de lei, având o creștere cu 20% față de anul 2017, profitul net fiind de 13 milioane.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău