Compania de Apă Arieş: Se reduce TVA la apă

Ceea ce au solicitat directorul general al Companiei de Apă ARIEȘ, Cristian Octavian Matei împreună cu toți colegii, directori din Asociația Română a Apei și sindicatele pe ramură,   încă din luna aprilie a.c., s-a aprobat:  modificarea cotei TVA la apă de la 24% la 9%.

Astfel, Guvernul Ponta a aprobat în ședința din data de 27 octombrie 2015,  o Ordonanţă de Urgenţă, pentru a apune în practică această reducere, care vine în sprijinul contribuabililor.

Această prevedere se va pune în aplicare din data de 1 ianuarie 2016, se transmite printr-o adresă oficială către CAA de la Asociația Română a Apei, și semnată de către președintele acesteia Felix Stroe.

„Nimic nu ne mai poate opri: ceea ce mi-am propus în 2013 să fac pentru Compania de Apă ARIEȘ și implicit pentru comunitate, bifez punct cu punct, ca REZOLVAT. Mai sunt multe obiective de atins, dar lucrurile se îndreaptă în direcția dorită. Nu am făcut în zadar atâtea drumuri de București, acolo unde sunt factorii de decizie pentru multe proiecte demarate de CAA.”afirmă directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii