Compania de Apă Arieș: Montarea contoarelor cu citire la distanță continuă

proiect

 

Comunicat de presă

Data comunicatului: 09.12.2015

 

Montarea contoarelor cu citire la distanță continuă

Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” încheiat cu firma contractantă S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015.

Contractul pe fonduri europene are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

Contoarele noi se montează în etape, conform unui grafic de montaj prestabilit ce cuprinde mai multe vizite a zonelor în care se montează contoare în vederea monitorizării tututor abonaţilor.

Până în prezent a fost montat un număr de aproximativ 15.000 contoare cu citire la distanță în locațiile incluse în contract, respectiv: municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.

Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.
DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei
Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda
Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772
E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro
Project manager: Bogdan Bobic

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii