Clujul, hub informatic pentru Europa de Est

Grupul britanic Ve Interactive, companie de tehnologie din Marea Britanie cu un portofoliu de peste 10.000 de clienți la nivel global, şi-a propus să facă din Cluj-Napoca un hub de suport pentru această parte a Europei.

Compania are pe piaţa românească o cifră de afaceri de 10,1 milioane de lei în 2016 și a pornit activitatea de peste un an, când a deschis un birou la Cluj, unde lucrează 65 de angajați. Au urmat birouri la București și Budapesta și vor mai fi deschise puncte de lucru în Bulgaria, Serbia, Croația, Moldova, Ucraina.

Aceasta a lansat un serviciu automatizat de tip SaaS care oferă magazinelor de comerţ electronic un control complet a interacțiunii cu vizitatorii de pe site și a campaniilor de remarketing prin e-mail. Modulul de raportare integrat (dashboard) permite monitorizarea în timp real a performanței.

„Tehnologia din marketing trebuie să devină inteligentă și capabilă să înțeleagă fiecare utilizator în parte și fiecare companie care face vânzări online. Prin cercetările noastre putem să-i ajutăm pe utilizatori să eficientizeze comerțul online prin integrarea acestui „shopping assistant” care-i ajută să găsească produsele și serviciile de care au nevoie. Acest lucru îi ajută și pe cei care fac comerț online să aibă vizitatori relevanți pe site-uri și aplicații”, a menţionat Andrew Metcalfe, reprezentant al VE Global.

„Datele noastre arată că 76% din vânzări se pierd la faza de finalizare a comenzii, dar cu mult mai mulți vizitatori abandonează înainte de acest pas. Platforma pune la dispoziția brandurilor tinere și motivate o tehnologie de conversie premium, permițându-le să-și gestioneze singure campaniile de conversie, precum și de a-și dezvolta afacerile mai repede”, spune David J. Brown, cofondator al companiei.

Ve Interactive este o companie lider de tehnologie, cu focus pe analiza datelor. Fondată în 2009, Ve are sediul în Londra și 36 de reprezentanțe la nivel mondial. Printre cele patru centre globale de dezvoltare de software se regăsește și biroul din Cluj-Napoca, deschis în 2015, cu 65 de angajați.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii