25.000 de vizitatori la târgul de turism de la Cluj

Vizitatorii de la Touristica au fost în căutare de sejururi, locuri exotice pentru luna de miere, iar unii s-au orientat şi către turismul cultural-religios. 25.000 de persoane au vizitat târgul de turism de la Vivo Center.

„Ne bucurăm foarte mult de numărul mare de turişti veniţi pe parcursul celor trei zile şi că aceştia şi-au rezervat concediul. Am observat o creştere în ceea ce priveşte educaţia turiştilor. Sunt mult mai hotărâţi, ştiu exact ce vor şi au un nivel informaţional ridicat. 80% dintre cei prezenţi la târg şi-au rezervat vacanţa sau o vor rezerva în cursul acestei săptămâni”, au anunţat organizatorii de la Libero Events.

Vizitatorii au avut posibilitatea de a-şi alege destinaţiile de vacanţă, fie că este vorba despre circuite speciale cu plecare din Cluj-Napoca în China, Rusia, oraşele nordice (Malmö, Copenhaga, Göteborg, Oslo, Lund sau Stockholm), Thailanda, fie destinaţii deja consacrate precum Grecia sau Spania.

În anul acesta Paştele catolic şi cel ortodox au loc în aceeaşi zi, 16 aprilie, ocazie ideală pentru credincioşi să plece în pelerinaje. Într-o destinaţie ca Medugorje din (Bosnia Herţegovina), un loc de pelerinaj în perioada 12-18 aprilie, la un hotel de trei stele, cu transport asigurat, costă 210 euro.

Cei prezenţi la târg au avut în această ediţie oportunitatea să simtă pe propria piele care este atmosfera dintr-o staţiune turistică prin intermediul ochelarilor inteligenţi –Virtual Reality. Turiştii s-au transpus în acest fel pe plajă în Mauritius, s-au plimbat cu barca sau pe principalele străzi din marile oraşe ale lumii.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii