Untold 2016 – Programul celui mai așteptat festival al anului

Cel mai așteptat festival al anului din Capitala Europeană a Tineretului reunește cei mai buni DJ și artiști din lume. Pe lângă cei mai asteptați regi ai muzicii electro-dance-music, Tiesto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Afrojack și un în ultimul rând, Hardwell, patru dintre aceștia venind în premieră în România, s-au mai anunțat alți 150 de artiști care vor oferi experiențe unice publicului UNTOLD.

Astfel, asemenea ediției de anul trecut, prima zi a festivalului va fi marcata de Dimitri Vegas&Like Mike, urmați de Tiesto, Faithless, Routhe94, Martinez Brothers, Borgore și Rudimental.

Posesorul titlului de al doilea cel mai bun DJ din lume, Harwell, va concerta vineri, succedat de Scooter, Tujamo, Jamie Jones, Seth Troxler, Chase and Status DJ Set, respectiv Dope Dod.
În cea de a treia zi a evenimentului Armin Van Buuren va mixa renumitul State of Trance, asemenea anului precedent, urmat de W&W, Satoshi Tomiie, Sasha, Foreign Beggars, Pendulum Dj Set&Verse și nu în ultimul rând, Kwabs.

Artistul în vârstă de numai 20 de ani, Martin Garrix, va concerta în premieră pe scena Untold în ultima zi a festivalului, duminică, 7 august, alături de Afrojack, Parov Stelar, Dubfire, John Digweed, Sharam și Netsky Dj Set.

Programul poate suferi modificări, care vor fi anunțate ulterior.
Începând de astăzi s-au pus in vânzare și biletele pentru fiecare zi. Prețul unui bilet de o zi este de 180 de lei + taxe, la acest preț fiind disponibile doar 5.000, după care se va trece la un alt cost.
UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda.

O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Laura Ciobăniță

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii