Primăria cere voluntari la Zilele Clujului

Primăria Cluj-Napoca invită persoanele dornice să se implice ca voluntari în organizarea și desfășurarea Zilelor Clujului și să se înscrie online pentru cea de a 9-a ediție, care va avea loc în perioada 27-30 septembrie. Termen limită pentru înscriere: 2 septembrie. Formularul online: http://bit.ly/FormularvoluntarZC2019.

Într-un comunicat oficial al Primărei, se arată că, an de an, timp de 4 zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității, reunind mii de clujeni și turiști la peste 100 de evenimente, care se desfășoară în timpul festivalului în 30 de locuri din Cluj-Napoca. Anul trecut, peste 150 de voluntary au dat culoare și energie activităților dedicate orașului, pentru ca totul să se desfășoare conform așteptărilor și exigențelor publicului. Comunicatul oferă și câteva motive pentru cei care doresc să fie alături la cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului:

1.Evenimentul este unul de mare amploare, care aduce împreună zeci de mii de oameni, fiind unul dintre marile festivaluri clujene.

2.Noi experiențe pentru fiecare în parte în ceea ce privește organizarea de evenimente.

3.Legarea de noi prietenii și conexiuni – în fond și la urma urmei, motto-ul evenimentului este ”creează legături”.
Condiții pentru înscriere: 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment; persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreață; disponibilitate în perioada evenimentului.

IMPORTANT! În câmpul „Domenii de interes pentru voluntariat” trebuie specificat Zilele Clujului.

Formularul de înscriere este disponibil pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” și pe website-ul Primăriei Cluj-Napoca – https://primariaclujnapoca.ro/servicii-online/depune-cereri.
Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Calea Moţilor nr. 7. De asemenea, acestea pot fi trimise prin email la adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7.Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).
Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. În același timp, 2019 are o însemnătate istorică profundă pentru o parte dintre cele mai importante instituții clujene și, implicit, pentru ceea ce reprezintă Clujul astăzi. Astfel, Zilele Clujului 2019 vor marca, prin temă, evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.

Primăria cere voluntari la Zilele Clujului

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles